top of page

Fondsenwerving - Pel worden?

We zijn als Stichting Wiesje afhankelijk van fondsenwerving en donaties. Grote sponsoren, maar ook kleine sponsoren zijn we erg blij mee. 

Wilt u pel worden door ook te sponsoren? Graag! Wilt u in natura doneren, dan zijn we blij met vooral vers fruit, sappen, groente, rijst en andere levensmiddelen. Een geld bedrag kunt u op onze rekeningen bij DSB storten. SRD rekeningnummer: 2731924 en Eurorekeningnummer: 2731975, onder vermelding van  sponsoring Stichting Woonzorg Wiesje of persoonlijk bij ons langs brengen. Dit laatste wordt in bijzijn van de Directeur of Penningmeester in ontvangst genomen en u ontvangt een kwitantie. Als u het leuk vindt op onze website te staan met uw persoonlijk verhaal waarom u sponsort, dan maken we daar in blog vorm een item van.

De grotere sponsoren staan met logo en doorlink naar de eigen organisatie op onze website. 

Momenteel loopt er bij ons een project met het Maagdenhuisfonds genaamd Maak Contact Met Mij. Dit project behelst deskundigheidsbevordering voor medewerkers en mantelzorg, uitbreiding van het dagcentrum met zinvolle activiteiten, training & voorlichting, informatie avonden en het opzetten van mantelzorg hulp- en steungroepen. Het project heeft een looptijd van 2 jaar.
 
Lees hier  bij Nieuws het verhaal van een van onze Warm Hart sponsoren. 

Speciale dank aan volgende donoren:

staatsolie-logo-high-resolution-640x298.png
alcoa-logo-B8DA388443-seeklogo.com.png

Stichting

Abendanon 

Kansfonds-groen-1600px-400x180.png
Innivatie fonds zorgverzekeraars.png
rcmaagdenhuis logo.png
roque advies.png
DigiDames - PNG.png
bottom of page